Afișez toate cele 6 rezultate

TVA diferentiat conform legii 227/2015 cu modificarile si completarile din 12.01.2023, pentru persoane fizice si autoritati publice TVA e de 5% iar pentru societati comerciale TVA de 19%.

Solutii de stocare – panourile solare fotovoltaice reprezinta o solutie economica pentru ca utilizeaza o sursa inepuizabila de energie. Energia solara este atat de puternica incat este capabila sa alimenteze intr-o singura ora toata planeta cu energie suficienta pentru un an intreg.

Sistemele solare cu panouri fotovoltaice off grid sunt sisteme independente, neconectate la reteaua de alimentare cu energie electrica, care capteaza energia solara, o transforma in energie electrica si o depoziteaza in baterii speciale.

Componentele de baza ale unui sistem fotovoltaic off grid sunt: la alegere, unul sau mai multe panouri solare fotovoltaice, un sistem de stocare a energiei, cu una sau mai multe baterii solare si un regulator de incarcare a bateriilor.

Sistemele de panouri solare off grid sunt utile mai ales pentru locuintele izolate sau pentru care conectarea la sistemul energetic national implica costuri foarte mari, prin trasee mari de cablu si stalpi, prin avize de racolare si asa mai departe.